Понеділок 9:00 - 16:00 Вівторок 9:00 - 17:00 Середа 9:00 - 17:00 Четвер 9:00 - 17:00 П'ятниця 9:00 - 17:00 Субота 9:00 - 17:00 Неділя 9:00 - 15:00

Де купити швейну машинку у Черкасах

За необхідності купити швейну машинку у місті Черкаси наш спеціалізований інтернет-магазин стане найкращим варіантом для вирішення такого завдання. Ми не тільки надамо широкий вибір техніки побутового та промислового рівня, але й надамо професійні консультації щодо вибору найбільш відповідної моделі. Це дасть можливість придбати швейну машинку, яка чудово справлятиметься з усіма покладеними на неї завданнями в залежності від тканин, режиму функціонування та будь-яких інших умов.

kupit-shvejnuju-mashinku-v-cherkassah-min

Трохи про виробників

Компанія «Швейний світ» здійснює постачання на ринок України спеціалізованого обладнання від провідних світових виробників, серед яких такі торгові марки, як:

  • американська Singer;
  • німецька Pfaff;
  • шведська Husqvarna;
  • японські Janome, Family та Brother.

Варто зазначити, що сьогодні ця техніка характеризується найкращим співвідношенням ціни та якості. Вся річ у тому, що її складання, як правило, здійснюється на промислових потужностях, розташованих у Китаї та інших азійських країнах. Це дозволяє знизити собівартість. З іншого боку, використання оригінальних запчастин, а також багаторівневий контроль якості унеможливлює постачання швейних машинок з дефектами.

Що пропонує наш магазин

Замовити швейну машинку в Черкасах у нас означає зробити вибір на користь надійного постачальника спеціалізованого обладнання. У каталозі представлена техніка не тільки для побутового застосування, але і для використання в ательє, а також на заводах. Є широкий вибір:

  • швейних машин з механічним, електромеханічним та комп'ютеризованим типом управління;
  • оверлоків та коверлоків;
  • вишивальної та розпошивальної техніки;
  • універсальних моделей для вирішення різних завдань та роботи з різними видами тканин.

Додатково наш магазин пропонує широкий вибір запчастин та складників, а також витратних матеріалів, голок, ножиць та інших аксесуарів.

Крім того, клієнти компанії «Швейний світ» мають можливість скористатися переліком додаткових послуг, серед яких:

  • професійні консультації щодо підбору техніки;
  • рекомендації щодо використання машинок;
  • сервісне обслуговування обладнання (як у гарантійний, так і в післягарантійний період).

Доставка швейних машин та обладнання у Черкасах виконується оперативно та може бути здійснена як у відділення «Нової Пошти», так і за вказаною покупцем адресою. При цьому різні варіанти оплати замовлень зроблять покупку максимально зручною.

Також звертаємо вашу увагу на те, що ми маємо можливість здійснити доставку швейного обладнання та в інші міста України:

Каталог швейних машин

11 890грн
6 420грн
8 694грн