Понеділок 9:00 - 16:00 Вівторок 9:00 - 17:00 Середа 9:00 - 17:00 Четвер 9:00 - 17:00 П'ятниця 9:00 - 17:00 Субота 9:00 - 17:00 Неділя 9:00 - 15:00

Продаж швейних машин в Запоріжжі

Якщо вам потрібно купити швейну машинку в Запоріжжі, то наш спеціалізований магазин надасть широкий вибір техніки даної категорії як побутового, так і професійного рівня. Завдяки прямій співпраці з європейськими та азіатськими виробниками ми здатні запропонувати найбільш вигідні на ринку ціни, а також гарантію на кожну одиницю придбаного обладнання.

Каталог продукції включає швейні машинки багатьох світових брендів, в тому числі з:

Крім швейних, в асортименті представлений широкий вибір вишивальних і в'язальних машинок, а також функціональні коверлоки і оверлоки. Асортимент товарів регулярно поповнюється новими моделями обладнання, а хороші знижки і доставка замовлень в будь-які міста України зроблять покупку максимально вигідною і зручною.

Особливості вибору швейної машини

Сучасні швейні машинки в Запоріжжі купити пропонує наша компанія. Вони представлені величезним асортиментом не тільки найменувань, а й типів. Це електромеханічні , електричні і програмовані моделі. Саме з цієї причини вибір даного пристрою необхідно робити, виходячи з цілей його придбання.

Сьогодні швейні машини є в арсеналі багатьох господинь. Однак більшість з них використовується всього лише кілька разів на рік. Тому для періодичного застосування, наприклад, з метою ремонту одягу або пошиття кухонних рушників, краще вибрати недорогу електромеханічну модель обладнання. Сучасні модифікації такої швейної техніки здатні справлятися з 15 і більше операціями, прості в експлуатації і відрізняються невисокою ціною (від 100 доларів США).

Якщо ж машинка купується з метою регулярного, а тим більше - постійного використання, то варто звернути увагу на більш дорогі, але функціональні електричні та комп'ютеризовані модифікації. Перші можна вважати оптимальним вибором для виконання типових завдань у великих обсягах, а моделі з мікропроцесорним управлінням здатні справлятися з сотнями різних операцій, вимагаючи мінімуму втручань з боку користувача.

Чому варто вибрати нас

Приймаючи рішення про покупку устаткування в магазині «Швейний світ» в Запоріжжі, ви отримуєте масу переваг, виражених в:

  • широкому виборі техніки від лідируючих світових виробників;
  • кращих цінах на ринку України;
  • офіційної гарантії на продукцію;
  • зручній формі оплати, в тому числі післяплатою;
  • доставці замовлень по всій території країни.

Також в каталозі інтернет-магазину представлений великий асортимент фірмових деталей та аксесуарів , витратних матеріалів та інших супутніх товарів від перевірених виробників.

Щоб купити необхідну швейну машину, буде достатньо оформити її замовлення за допомогою відповідної форми на сайті, вказавши контактні дані, а також зручну форму оплати і доставки. При необхідності наші досвідчені фахівці дадуть відповідь на всі наявні питання, а також допоможуть з підбором оптимальної моделі техніки в залежності від наявних потреб і бюджету.

Ми також здійснюємо доставку до інших міст:

швейні машинки у Кривому Розі

швейні машинки м. Дніпро

швейні машинки в Одесі

швейні машини у Харкові

швейні машинки у Львові

Каталог швейных машин

11 890грн
6 420грн
8 694грн