Понеділок 9:00 - 16:00 Вівторок 9:00 - 17:00 Середа 9:00 - 17:00 Четвер 9:00 - 17:00 П'ятниця 9:00 - 17:00 Субота 9:00 - 17:00 Неділя 9:00 - 15:00

Швейні машини в Одесі

Якщо ви любите займатися рукоділлям або заробляєте шиттям собі на життя, то легко можете купити швейну машинку в Одесі, відвідавши наш інтернет-магазин «Швейний світ». Він розташований в будинку №74 / 78 по вулиці Преображенській і обслуговує покупців усі сім днів тижня без вихідних.

Постачальники нашого магазину

2 Одеса-min

Компанія «Швейний світ» понад 25 років реалізує на українському ринку побутової техніки швейне обладнання знаменитих на весь світ брендів:

  • Family , Janome і Brother - від японських виробників;
  • Husqvarna - від шведської компанії побутової техніки;
  • Pfaff - німецький бренд швейних машин, більше 150 років займає нішу на світовому ринку;
  • Singer - пристрій від виробника Singer Corporation з США.

Швейні машинки купити в Одесі можна за цілком прийнятною ціною. Всі ці брендові (побутові і виробничі) машини для шиття стали доступними нашому покупцеві, тому що виробничі потужності цих фірм розташовані на азіатському континенті. У нас обладнання даних брендів можуть купити люди із середнім достатком. Причому без жодного збитку для якості продукції, що поставляється нам техніки для шиття.

Чим порадує вас магазин «Швейний світ»

Рекомендуємо купити швейні машинки в Одесі. У цьому місті розташований фірмовий магазин, де можна придбати різне обладнання для пошиття білизни, одягу та інших виробів з текстилю, шкіри і хутра, таке як:

  • промислові машини з автоматикою і сервоприводом;
  • побутова техніка, багатофункціональна і мінімалістичний, що робить невелику кількість операцій;
  • обладнання для обробки країв виробів і зшивання стрейчевих тканин - оверлок, коверлок, Розпошивальні.

Крім того, тут можна купити машинки для вишивки та в'язання.

Технічні можливості обладнання

Швейні машини в Одесі знали і експлуатували вже з кінця XIX століття. Але про сучасному технічному оснащенні такого обладнання тоді можна було лише мріяти. Сьогодні інтернет-магазин реалізує машинки:

  • з програмним керуванням, з електромеханічним приводом і різним розташуванням і роботою човника (горизонтальний і вертикальний, що коливається і ротаційний);
  • техніку з комп'ютерним управлінням, здатну виконувати до 197 видів різних операцій;
  • пристрої, що поєднують функції пошиття і вишивки;
  • Плоскошовні машини, ідеальні для обробки білизняних швів.

Щоб розібратися у всіх тонкощах функціоналу таких складних швейних приладів, знадобиться консультація кваліфікованих продавців, які пройшли спеціальне стажування на виробництві у постачальників. Вони допоможуть підібрати машинку з оптимальним функціоналом відповідно до ваших потреб, дадуть вам вичерпні рекомендації по експлуатації обраного обладнання.

Гарантія та обслуговування

Сервісний центр, де виконають гарантійний ремонт в тому випадку, якщо будуть виявлені якісь неполадки, розташований за тією ж адресою, що і сам магазин. Тут же ви отримаєте кваліфіковане технічне обслуговування в період всієї експлуатації придбаного обладнання.

Ми також здійснюємо доставку до інших міст:

швейні машинки у Запоріжжі

швейні машинки у Кривому Розі

швейні машинки м. Дніпро

швейні машини у Харкові

швейні машинки у Львові

Каталог швейных машин

11 890грн
6 420грн
8 694грн