Понеділок 9:00 - 16:00 Вівторок 9:00 - 17:00 Середа 9:00 - 17:00 Четвер 9:00 - 17:00 П'ятниця 9:00 - 17:00 Субота 9:00 - 17:00 Неділя 9:00 - 15:00

Швейні машинки у Полтаві з доставкою

При необхідності купити швейну машинку у Полтаві наш спеціалізований інтернет-магазин стане найкращим рішенням для того, щоб реалізувати такий задум. Сьогодні в нашому каталозі представлений широкий асортимент обладнання як побутового, так і промислового рівня від виробників, що лідирують на світовому ринку. Це:

  • американська техніка Singer;
  • шведські машинки Husqvarna;
  • німецькі Pfaff;
  • продукція від японських торгових марок Brother, Janome та Family.

kupit-shvejnuju-mashinku-v-poltavve-min

У каталозі знайдеться швейна техніка як для досвідчених майстринь і професіоналів, так і для рукоділниць-початківців. Є найпоширеніші електромеханічні та більш прогресивні комп'ютеризовані моделі. При необхідності досвідчені консультанти магазину «Швейний світ» дадуть відповідь на всі ваші запитання та допоможуть з вибором найбільш відповідного обладнання в залежності від цілей покупки, передбачуваного режиму роботи та будь-яких інших умов.

Пропонований асортимент продукції

Сьогодні наш інтернет-магазин має всі необхідні можливості для постачання на ринок України швейної техніки різного цільового призначення. У нас представлені такі машини, як:

  • швейні;
  • вишивальні;
  • вишивально-швейні;
  • розпошивальні.

Також у каталозі є великий вибір надійних та продуктивних оверлоків та коверлоків.

Пропонована техніка може мати механічне, електромеханічне та програмоване (комп'ютеризоване) управління. Тому вибрати оптимальний варіант зможуть як новачки, так і досвідчені фахівці у швейній справі. Знайдуться машини не тільки для домашнього використання, але і для ательє, а також інтенсивної фабричної експлуатації.

Ми пропонуємо низку додаткових послуг, у тому числі сервісне обслуговування техніки, яку придбали у нас у гарантійний та післягарантійний період. Також в інтернет-магазині «Швейний світ» можна замовити оригінальні запчастини для обладнання та запчастини, необхідні витратні матеріали та аксесуари (ножиці, голки, нитки тощо).

При необхідності консультанти сайту нададуть детальні рекомендації щодо експлуатації замовленої моделі машинки, що дозволить продовжити термін її використання, виключивши можливість виникнення різних пошкоджень.

Оплата і доставка

Йдучи назустріч кожному окремому клієнту, ми пропонуємо різні варіанти оплати замовлень як готівкою, так і безготівковими грошовими переказами. Доставка швейних машин та обладнання до Полтави здійснюється максимально оперативно і може бути виконана не лише у відділення «Нової Пошти», а й безпосередньо кур'єром за вказаною покупцем адресою.

Також звертаємо вашу увагу на те, що ми маємо можливість здійснити доставку швейного обладнання та в інших містах України:

Каталог швейних машин

11 890грн
6 420грн
8 694грн