Понеділок 9:00 - 16:00 Вівторок 9:00 - 17:00 Середа 9:00 - 17:00 Четвер 9:00 - 17:00 П'ятниця 9:00 - 17:00 Субота 9:00 - 17:00 Неділя 9:00 - 15:00

Де купити швейну машинку в Чернігові

Шукаєте, де купити швейну машинку в Чернігові? Наш магазин «Швейний Світ» стане найкращим місцем для цього. Спеціалізоване обладнання та техніку дуже важливо купувати там, де про неї знають багато та готові допомогти з підбором. Ми пропонуємо доставку швейних машин та обладнання в Чернігів, а також в інші міста України та дуже вигідні ціни.

Асортимент швейних машин та аксесуарів у магазині «Швейний світ»

Швейна машинка сьогодні не розкіш, а абсолютно доступна техніка, яку можна вибрати під свої потреби та бюджет. У нашому магазині представлено багато побутових моделей, які допоможуть:

  • відремонтувати різні речі;
  • пошити простий одяг, аксесуари, постільна білизна;
  • стартувати у швейному бізнесі – на початку абсолютно не обов'язково купувати промислові моделі.

Також у нас зможете купити з доставкою до Чернігова професійну швейну техніку від відомих виробників.

chernigiv-city

У каталозі знайдете коверлоки, оверлоки, розпошивальні, вишивальні машини. В наявності аксесуари: голки для різних видів тканин, ножиці, манекени, шпильки, запчастини, органайзери, килимки, інше приладдя для шиття та рукоділля.

Доставка швейних машин та інших замовлених товарів здійснюється у Чернігові транспортними компаніями. Оплата провадиться в грн за готівковим, безготівковим розрахунком або при отриманні у відділенні перевізника.

Критерії вибору швейної машинки

Щоб отримана машина задовольнила всі ваші потреби, дуже важливо правильно її вибрати. Через те, що універсальної техніки, яка могла б виконувати всі операції, не існує, слід насамперед визначитися, що саме і як часто будете шити. Для побутового використання – ремонту та пошиття простих речей – цілком достатньо електромеханічної моделі брендів Brother, Janome чи Singer. Це якісна техніка, яка виготовлена з надійних деталей та прослужить довгі роки. Більш просунуті моделі побутових машин представлені в каталозі бренду Family і Praff. У них більше операцій.

Вказані виробники також пропонують і комп'ютеризовані машини, які дадуть вам практично безмежні функції.

Спеціалізована техніка, така як оверлоки, коверлоки, розпошивалки просто необхідна при переході на вищий рівень у швейній майстерності. До вашої уваги – машини відмінної якості, розраховані, в тому числі на інтенсивну експлуатацію.

Коли визначилися з типом, далі можна детальніше розглядати функції, зверніть увагу на такі характеристики:

  • кількість рядків і які з них реально використовуватимете;
  • тип човника;
  • популярність моделі. Якщо вона поширена, значно вищі шанси у разі поломки окремих компонентів знайти їх у спеціалізованих майстернях;
  • відгуки. На нашому сайті знайдете десятки реальних думок користувачів техніки. Це допоможе визначитись і зробити правильний вибір.

Якщо важко вибрати модель, завжди звертайтеся до наших кваліфікованих консультантів. Зв'язуйтесь з ними зручним для вас способом і ставте всі питання, що цікавлять.

Ми також здійснюємо доставку швейного обладнання до інших міст:

Швейні машинки у Запоріжжі

Швейні машинки у Кривому Розі

Швейні машинки у Дніпрі

Швейні машинки в Одесі

Швейні машинки у Харкові

Швейні машинки у Львові

Каталог швейних машин

11 890грн
6 420грн
8 694грн