Понеділок 9:00 - 16:00 Вівторок 9:00 - 17:00 Середа 9:00 - 17:00 Четвер 9:00 - 17:00 П'ятниця 9:00 - 17:00 Субота 9:00 - 17:00 Неділя 9:00 - 15:00

Магазин швейної техніки в Кривому Розі

Наш спеціалізований інтернет-магазин пропонує швейні машини в Кривому Розі від відомих світових брендів. У каталозі представлено обладнання як для побутового, так і для професійного фабричного використання, що дозволить підібрати оптимальну модель в залежності від наявних потреб.

Завдяки налагодженим партнерським зв'язкам безпосередньо з виробниками ми здатні запропонувати найбільш вигідні на ринку України ціни на швейні машини, а можливість їх доставки в будь-яке місто країни зробить покупку максимально зручною. В асортименті представлена техніка від таких торгових марок, як:

  1. Janome . Японський виробник швейних машинок початкового, середнього та професійного рівня, чия продукція відрізняється високою якістю збірки, а також широким набором додаткових функцій при помірній ціні.
  2. Husqvarna Viking . Техніка цієї шведської торгової марки давно відома і користується популярністю далеко за межами своєї батьківщини. У лінійці представлені не тільки швейні, а й вишивальні машини.
  3. Pfaff . Німецька компанія пропонує широкий вибір спеціалізованого обладнання для домашнього та фабричного застосування, в тому числі моделі з сучасним мікропроцесорним управлінням.
  4. Singer . Найменування цього американського бренду давно є синонімом якості, надійності і довговічності.

Також в каталозі магазина є швейна техніка від багатьох інших виробників, в тому числі для вишивання, в'язальні машини, а також оверлоки і коверлоки.

Які існують типи швейних машин

Існують різні ознаки класифікації даного обладнання, в тому числі за типом човника, виду корпусу і т. Д. Однак найбільш поширеним способом їх поділу на типи є угруповання в залежності від типу управління. За цією ознакою машини поділяють на:

  • електромеханічні;
  • електричні;
  • комп'ютеризовані.

Перший вид обладнання є найбільш простим. Функціонування робочих механізмів таких машинок виконується за рахунок електричного мотора. Незважаючи на повну відсутність електронних систем управління в їх конструкції, вони здатні справлятися з великою кількістю типових задач, що робить їх найбільш затребуваними для домашнього застосування.

Залежно від цінової категорії, їх прийнято розділяти на моделі початкового, середнього та високого рівня. При цьому техніка найбільш просунутого класу може виконувати більше 40 операцій, а також може оснащуватися автоматикою для заправки ниток і іншими додатковими пристосуваннями.

Електричні швейні машини купити в Кривому Розі можна в нашому магазині в широкому виборі моделей. Відрізняється таке обладнання від попереднього типу наявністю керуючого блоку, що забезпечує можливість точного контролю швидкості шиття і положення голки. Дуже часто їх плутають з комп'ютеризованими пристроями. Однак принципова відмінність полягає в тому, що їх конструкція позбавлена складного процесора, який може забезпечити їх функціонування в автономному режимі.

Пристрої з мікропроцесорним управлінням є найбільш прогресивний на сьогоднішній день швейне обладнання, здатне виконувати кілька сотень операцій. Однак їх використання вимагає наявності відповідних навичок.

Де купити швейну машину

Ознайомитися з основними позиціями асортименту, а також придбати швейні машинки в Кривому Розі ви зможете за адресою вул. Костенко, 17. Також ми пропонуємо можливість замовити техніку безпосередньо за допомогою інтернет-магазину, а в разі потреби наші фахівці нададуть будь-які необхідні консультації.

Ми пропонуємо:

  • широкий вибір пристроїв для реалізації побутових і професійних завдань;
  • кращі на ринку ціни;
  • гарантії на кожну одиницю реалізованої продукції;
  • великий асортимент комплектуючих, аксесуарів і витратних матеріалів.

Магазин «Швейний світ» - найкращий вибір для покупки спеціалізованого обладнання в Кривому Розі.

Ми також здійснюємо доставку до інших міст:

швейні машинки у Запоріжжі

швейні машинки м. Дніпро

швейні машинки в Одесі

швейні машини у Харкові

швейні машинки у Львові

Каталог швейных машин

11 890грн
6 420грн
8 694грн