Понеділок 9:00 - 16:00 Вівторок 9:00 - 17:00 Середа 9:00 - 17:00 Четвер 9:00 - 17:00 П'ятниця 9:00 - 17:00 Субота 9:00 - 17:00 Неділя 9:00 - 15:00

Основні правила вибору синтетичної тканини

Під час покупки одягу більшість людей вважають за краще віддавати перевагу натуральним тканинам. Серед них в першу чергу можна виділити бавовна і шерсть, які по праву є на сьогоднішній день найбільш популярними матеріалами. Проте, такий підхід до вибору предметів гардероба є далеко не єдиним. Сучасні синтетичні тканини також відрізняються досить високим рівнем якості, комфортним носінням і тривалим терміном експлуатації.

Штучні тканини виробляються з:

  • синтетичних полімерів;
  • природних речовин, що характеризуються органічним або неорганічним походженням.

Справедливості заради слід зазначити, що натуральні тканини все ж є більш кращими, але штучні аналоги поступово створюють їм більш серйозну конкуренцію.

Віскоза - саме натуральне хімічне волокно

Статистика свідчить про те, що саме віскоза являє собою найбільш наближеною до натуральних штучний матеріал. В основі цього матеріалу знаходиться рідкий розчин природної целюлози. Завдяки такому походженням, відповідна тканину максимально здатна відповідати найвищим гігієнічним вимогам. Крім того, одяг з цього матеріалу є дуже приємною на дотик, через що багато людей звертають пильну увагу на дані варіанти.

Бамбук - оптимальне сировину

Вельми популярними на сьогоднішній день також є бамбукові волокна, вироблені з натуральної сировини. Вони мають масу позитивних якостей. Серед них в першу чергу необхідно виділити антибактеріальні властивості. Речі з такого матеріалу будуть зносостійкими і дуже міцними. Дуже важливо, що тканину, вироблена з бамбукового волокна, абсолютно не здатна виробляти статичну електрику. Та й роздратування від носіння такого одягу не виявляються.