Понеділок 9:00 - 16:00 Вівторок 9:00 - 17:00 Середа 9:00 - 17:00 Четвер 9:00 - 17:00 П'ятниця 9:00 - 17:00 Субота 9:00 - 17:00 Неділя 9:00 - 15:00

А правда, що сучасні машини «пластикові»?

  • Зараз ми обговоримо часто задається питання від наших покупців: «На скільки ж« пластмасові »сучасні швейні машини?».
  • Перше, що варто усвідомити, так це те, що сучасна швейна машина хоч трохи, але все ж зроблена з пластику. А якщо бути точніше, зовнішній корпус техніки, практично завжди, зроблений з глянсового або матового, звичайного, досить міцного, пластика. І це нормально. За багатьма причинами. З таким пластиком легко працювати на масовому виробництві, тому зовнішній дизайн всіх швейних машин, як правило, яскравих кольорів, приємний на дотик і виконаний в стилі «плавних» країв.
  • Є ряд деяких машин, де частина корпусу зроблена з пластику, а ось ру Кавн платформа вже металева. Яскравим прикладом таких моделей може бути серія Family Gold Master 8018а, 8024 а, 8124е або Janome 90a, Janome 90e, Janome 1221.
  • Зовсім інша історія з внутрішніми деталями машини. Без фахівця швейної техніки, Ви самостійно ніяк не визначите наявність пластика всередині. Але вихід є! Основним показником наявності металу всередині, є загальна вага швейної машини. Він зазначений на заводській упаковці. Хорошим показником якості швейної машини є загальна вага. Від 8 кілограм і більше. Велика вага гарантує не тільки надійність деталей, але і стійкість техніки на робочому столі.
  • У недорогих машинах, економ класу, як правило, вага буде в межах від 5 кг до 7 кг. У такій техніці рядків експлуатації маленький і деталі частіше зустрічаються із пластику, наприклад, пластикова голкова пластина замість металевої.
  • При виборі швейної техніки для дому, краще все-таки, звернути свою увагу на машини середнього класу, з великою вагою. У цих машинах виробник не заощаджує ні на чому. Запорукою стійкості і надійності техніки є внутрішній металевий каркас, металева голкова пластина, металевий лапкодержатель і багато іншого. Строк служби такої техніки значно більше.
  • На нашому сайті, в характеристиках всієї техніки, Ви легко ознайомитеся з вагою швейного обладнання.
  • Співробітники магазину «Швейний світ» завжди допоможуть своїм покупцям знайти оптимальний варіант надійної швейної техніки, не тільки для новачка, але і для професіонала своєї справи.

Ми будемо раді Вам більш детально розповісти про швейному обладнанні в наших магазинах!