Понеділок 9:00 - 16:00 Вівторок 9:00 - 17:00 Середа 9:00 - 17:00 Четвер 9:00 - 17:00 П'ятниця 9:00 - 17:00 Субота 9:00 - 17:00 Неділя 9:00 - 15:00

Де можна вигідно придбати швейну машинку у Вінниці

Купити швейну машинку у місті Вінниця для реалізації своїх ідей щодо створення одягу чи аксесуарів – це чудова ідея. Магазин «Швейний світ» пропонує десятки моделей спеціалізованої техніки та обладнання від відомих виробників. Вашій увазі зручні умови придбання та доставки у Вінниці.

Асортимент швейних машин та обладнання

«Швейний Світ» у Вінниці – це справжня оаза для любителів створювати своїми руками шедеври. Замовити можна такі типи машин:

  • побутові; 
  • напівпрофесійні;
  • професійні.

У першій групі представлені електромеханічні моделі, які ідеально підійдуть під базові умови пошиття – простого одягу, для ремонту текстильних речей та інших завдань. Швейні машинки у Вінниці також можна купити й комп'ютеризовані. Залежно від кількості операцій, що виконуються, доступні напівпрофесійні та професійні. Вони справляються з десятками завдань, у тому числі обробкою країв виробу та навіть вишивкою декоративних елементів – вони універсальні. Внаслідок комп'ютеризації вдається отримати відмінний результат пошиття навіть якщо у користувача не дуже великий досвід.

kupiti-shvejnu-mashinku-luck

До вашої уваги також і інша швейна техніка, яка буде цікава тим, хто займається пошиттям одягу та аксесуарів з різних матеріалів. Це оверлок, коверлок, розпошивальна машина. Вони створюють плоскі шви та обробляють край виробу не гірше промислових агрегатів. Розраховані на використання зі складними тканинами, у тому числі трикотажем. Також до вашої уваги вишивальні машини, які здатні створити унікальні візерунки із використанням великої кількості ниток різного кольору.

 У нас зможете вибрати та купити оригінальну техніку таких відомих брендів, як Brother, Family, Janome, Pfaff, Singer, а також запчастини до них. У наявності всі необхідні аксесуари: ножиці, голки (ручні та для машинок), приладдя для кравців. Ми цінуємо ваш час та навички, тому пропонуємо товари тільки відмінної якості.

Чому варто купити швейну техніку та аксесуари у нашому магазині

Доставка швейних машин та обладнання у Вінницю – це один із напрямків нашої діяльності, який ми активно розвиваємо. Ми розуміємо, наскільки важливо майстрам говорити однією мовою з консультантами магазину. Адже тільки повне занурення в тематику допоможе підібрати потрібну машинку, запчастину або аксесуар. Ми також знаємо, наскільки необхідна підказка обізнаної людини тим, хто купує свою першу машинку. З нашою допомогою із цим вдасться впоратися без проблем.

«Швейний Світ» – це відомий магазин техніки, який пропонує стабільно великий вибір: різні функції, ціни, бренди. Незмінне одне – гарантія від виробника та можливість для вас створювати справжні шедеври.

Також ми пропонуємо зручні умови оплати та доставки. У нас ціни завжди актуальні та часто є знижки. Працюємо з кур'єрською службою «Нова Пошта», при покупці від 1500 грн доставка безплатно.

Ми також здійснюємо доставку швейного обладнання до інших міст:

 

Каталог швейних машин

11 890грн
6 420грн
8 694грн