Понеділок 9:00 - 16:00 Вівторок 9:00 - 17:00 Середа 9:00 - 17:00 Четвер 9:00 - 17:00 П'ятниця 9:00 - 17:00 Субота 9:00 - 17:00 Неділя 9:00 - 15:00

Де придбати швейне обладнання в Хмельницькому за доступною ціною

Купити швейну машинку у місті Хмельницький — популярне рішення, адже вона сьогодні стала дуже доступною. Придбати та освоїти подібну техніку — не проблема, і при цьому отримаєте лише вигоду для себе та близьких. Маючи швейну машину, зможете як створювати нові речі, так і ремонтувати наявні. Магазин «Швейний світ» у місті Хмельницький працює онлайн та пропонує дуже зручні умови оплати й доставки.

Яку швейну машину купити у Хмельницькому

Швейні машини Хмельницький представляє в нашому магазині каталогом оригінального обладнання від таких виробників: Brother, Family, Janome, Pfaff, Singer. Це техніка відомих брендів, на яку надається гарантія заводу.

Але як вибрати відповідну модель? З нашою допомогою це легко зробити. До вашої уваги такі варіації:

  • електромеханічні. Дуже популярні машинки для побутового застосування. Вони мають не менше 10 швів, у тому числі помітні. Для поточних завдань – пошиття простих виробів зі стандартних тканин — вони підійдуть ідеально. Важлива перевага – найдоступніша ціна. В магазині «Швейний світ» представлені десятки моделей від найвідоміших брендів;
  • комп'ютеризовані. Нове покоління обладнання, яке справляється з сотнею та більше функцій. Це різні шви, рядки, зокрема багато декоративних. В окремих моделях навіть вдається ставити власні стібки. Для роботи з ними потрібно докласти мінімум зусиль, проте все ж таки рекомендується замовити такі, якщо вже маєте хоча б базовий досвід шиття. Ця техніка універсальна, адже справляється не лише з основними, а й з багатьма додатковими завданнями під час пошиття виробів різного типу;
  • спеціальна техніка. Якщо займаєтесь пошиттям професійно, то без такого обладнання не обійтись. Зможете вибрати оверлоки, коверлоки, розпошивальні, вишивальні та швейно-вишивальні машини. Подібна техніка дає можливість створювати вироби відмінної якості, невідмінні від зшитих в промислових умовах.

kupit-shvejnoe-oborudovanie-v-hmelnickom

Якщо ви шукаєте дійсно якісне швейне обладнання в Хмельницькому і хочете отримати якісний сервіс та професійну консультацію, то наш магазин – це ідеальне місце.

Все, що потрібно для шиття: що ми ще пропонуємо

Ми чудово розуміємо, що шиття — це не тільки машинка, це ще й десятки необхідних аксесуарів. Їх асортимент дуже великий. У нас знайдете голки, ножиці, шпильки, лапки, шпульки, п'яльці (для вишивальних машин), органайзери, фурнітуру, а також запчастини. Сотні товарів, які можуть вам стати в пригоді, завжди в наявності. 

Як купувати в «Швейний Світ»

Наш магазин пропонує зручні умови оплати та доставки для клієнтів у Хмельницькому. Працюємо онлайн, тому оформити замовлення можна будь-коли. Якщо потрібна консультація, завжди готові її надати в телефонному режимі – звертайтеся самостійно або замовляйте зворотний дзвінок.

Доставка усіх позицій Новою Поштою, при замовленні на суму від 1500 грн — безплатно. Вибирайте зручний спосіб розрахунку — передоплата або при отриманні. Також є розстрочка з можливістю поділу платежу на частини та поступовою виплатою. Ми надаємо якісний сервіс та тільки перевірені товари нашим клієнтам як у Хмельницькому, так і в інших містах України.

Ми також здійснюємо доставку швейного обладнання до інших міст:

Каталог швейних машин

11 890грн
6 420грн
8 694грн