Понеділок 9:00 - 16:00 Вівторок 9:00 - 17:00 Середа 9:00 - 17:00 Четвер 9:00 - 17:00 П'ятниця 9:00 - 17:00 Субота 9:00 - 17:00 Неділя 9:00 - 15:00

Правила вибору тканин для літнього плаття

Літо - це особливий час року, коли всі навколо наповнюється яскравими фарбами і радістю. При цьому гардероб повинен бути заповнений такими ж легкими і життєрадісними речами. Вважається, що саме плаття підходить для теплих літніх днів. З його допомогою можна досягти небувалих результатів:

  1. Приховати недоліки фігури.
  2. Вивільнити руху.
  3. Скорегувати фігуру.
  4. Залишатися жіночною.

Фасон і колір майбутньої одягу підбирається за індивідуальними показниками. Особлива увага приділяється будові фігури. Також, особливу увагу слід приділити і власними уподобаннями. Варто звернути увагу і на те місце, де буде використовуватися купується наряд. Зазвичай вибір очевидний - класична сукня для роботи в місті і легкий сарафан для походу на пляж.

склад сукні

Кожен розуміє, що в літній період температура повітря в полудень досягає самої критичної позначки. До того ж ця проблема ще більше стає актуальною у великому місті, де тепло надходить ще й від асфальту і навіть транспорту. Тому при виборі складу тканини слід приділяти особливу увагу гігієнічному властивості.

натуральність матеріалів

Саме натуральні тканини допоможуть вам впоратися зі спекою. Вони створюють всі умови для швидкого вбирання вологи і подальшого швидкого її випаровування. При цьому тіло жінки починає «дихати». Значним недоліком такого виробу може стати підвищена вартість.

Бавовна як матеріал для сукні

Цей матеріал відрізняється достатньою дешевизною, щоб одяг могла придбати жінка, яка працює в офісі і у вихідні дні відвідує пляж. Бавовна приємний на дотик і не викликає будь-якого дискомфорту при тривалому використанні. Зазвичай на таких виробах створюють якийсь малюнок.

шовк

Ще один вид прекрасного матеріалу для створення жіночого плаття для літа. При цьому він високо цінуватися як серед споживачів, так і серед робітників ательє. Головною його особливістю є те, що в ньому комфортно в рівній мірі, як влітку, так і взимку. Літній варіант буде облягати фігуру жінку. Особлива увага приділяється тому, що сукня не буде тягнутися, так як тканина абсолютно не еластична. До того ж доведеться постійно доглядати за виробом, так як воно буде постійно м'ятися. Якщо вирішуєте купити плаття з шовку, то вам слід підготуватися до досить великих витрат.