Понеділок 9:00 - 16:00 Вівторок 9:00 - 17:00 Середа 9:00 - 17:00 Четвер 9:00 - 17:00 П'ятниця 9:00 - 17:00 Субота 9:00 - 17:00 Неділя 9:00 - 15:00

Новорічні прикраси з фетру як створити самим

Непомітно минув час, і кожна людина починає замислюватися про придбання нових іграшок для прикраси власного будинку на Новий Рік. Ялинка і її прикраса - це тільки перша асоціація, з якою пов'язаний цей свято. З самого дитинства цей торжество користується особливою популярністю серед населення планети. Саме з ним пов'язано чимало дитячих історій, перших життєвих вражень, а для кого-то і розчарувань. Проте, люди з кожним новим роком вирішують відзначити це свято в тісному колі людей.

Прикраса кімнати і дерева

Для кожного приміщення можна підібрати незвичайні прикраси. У більшості випадків вони залежать від самих кімнат, стилю життя власників і дизайну. Але, на Новий Рік прийнято обов'язково використовувати спеціальний вінок, який зазвичай розміщують в передпокої або вітальні. У спальні можна помістити гірлянди. У дитячій кімнаті можна використовувати незвичайні підвісні вогники. У кожній з кімнат можна повісити невелику копію справжнього дерева цього свята.

До того ж, особливою популярністю користуються предмети, які власник приміщення виготовив самостійно. В цьому випадку можна підібрати найбільш гармонійний колір виробів, а також використовуваний матеріал. При цьому у кожного члена сім'ї в такі моменти простежується розкриття їх істинних поведінкових рефлексів, що сприяє зближенню.

матеріал, що використовується

Вважається, що найкращим матеріалом для створення новорічних іграшок є фетр:

  1. Безпека. Вони не ушкодяться навіть при сильному ударі. А осколки не поранять людей або тварин.
  2. Еластичність матеріалу дозволяє виготовляти з нього практично будь-якої форми іграшку.
  3. Відрізняється особливою теплотою.
  4. Не викликає алергічних реакцій.

При цьому слід враховувати різні види матеріалу. Фетр відрізняється по товщині, щільності і жорсткості. При цьому в кожному є свій недолік і перевага.

Особливо цінується в швейному справі, так як не обсипається при обробці, краї завжди залишаються цільними, а після створення іграшки не змінить форми.

Зберігання виготовлених іграшок

Для того щоб вироби з фетру зберігалися довгий час, за ними необхідно ретельно доглядати. У більшості випадків використовується суха чистка або обробка пилососом. Якщо забруднення дуже широко і не відчищається іншими способами, можна піддати процедурі прання. Зберігати можна в звичайних картонних коробках.

 

Салон швейних машин пропонує підбір моделей на будь-який смак за різними параметрами і доступними цінами.