Понеділок 9:00 - 16:00 Вівторок 9:00 - 17:00 Середа 9:00 - 17:00 Четвер 9:00 - 17:00 П'ятниця 9:00 - 17:00 Субота 9:00 - 17:00 Неділя 9:00 - 15:00

Який потрібен догляд за вовняними виробами

Найрізноманітніші речі з вовни традиційно є максимально дорогими у порівнянні з іншими аналогами. З цієї причини споживачі намагаються правильно доглядати за ними для того, щоб істотно продовжити термін служби. В даному випадку краще користуватися порадами фахівців, відмінно розбираються у відповідній темі.

Основні правила догляду за вовняними речами:

  • прання зі спеціальними засобами;
  • використання холодну воду;
  • застосування отпарівателя;
  • сушка виключно на вертикальній поверхні;
  • регулярне оновлення.

Якщо постійно здійснювати вищевказані профілактично заходи і правильно підходити до процесу прання, то будь-який одяг з вовни буде здатна навіть через значний проміжок часу зберігати свої початкові позитивні властивості. У цьому вже переконалося величезна кількість середньостатистичних споживачів.

Обережне застосування сили

Вироби вовни ні за яких обставин не можна на занадто тривалий період замочувати. Безпосередньо під час прання не потрібно занадто серйозно старатися. В іншому випадку речі можуть досить швидко втратити свою початкову форму. Абсолютно по тій же причині краще проводити ручне прання, а не довіряти цю справу пральній машинці. Навіть найсучасніші моделі даних пристроїв в даному випадку не є винятком.

Догляд за вовняним піджаком

Далеко не обов'язково для усунення забруднень на піджаку відразу ж віддавати його в хімчистку. З деякими плямами цілком можна впоратися за рахунок самостійних дій. В цілому можна сказати, що вовняні піджаки є не надто вибагливою одягом. Багато видів бруду можна досить просто видалити за допомогою спеціальної щітки. Це дозволить зберігати піджак в найкращому зовнішньому вигляді