Понеділок 9:00 - 16:00 Вівторок 9:00 - 17:00 Середа 9:00 - 17:00 Четвер 9:00 - 17:00 П'ятниця 9:00 - 17:00 Субота 9:00 - 17:00 Неділя 9:00 - 15:00

Грандіозна подія!

Любі друзі!

Ми раді повідомити, що 16 жовтня 2021 року компанія Janome Sewing Machine Co., Ltd. відзначить своє 100-річчя!

Магазин «Швейний світ» вітає світового лідера з виробництва швейних машин з ювілеєм, і безмежно радий, вже більше 25 років, офіційно представляє дану компанію в Україні!

У 2021 році в нашому асортименті з'являться найцікавіші новинки від компанії Janome, приурочені до цієї події. Без сумніву, ці моделі варті окремої уваги покупців, так як, висока якість продукції даного бренду підтверджує багаторічної розвиток компанії.

А саме, в 1921 році компанія стала першою з виробництва швейних машин в Японії. А своє цікаве назву отримала завдяки незвичайній формі човника, яким були оснащені перші швейні машини. Човник нагадував голову змії, що по-японськи звучало, як Ja No Ме.

Стрімко розвиваючи свої технології, тим самим випереджаючи безліч конкурентів, компанія Janome перша виробляє швейні машини з ручним приводом.

Бажання розвивати виробництво побутових швейних машин пріоритет і на сьогоднішній день в компанії. Головний офіс знаходиться в Токіо, а численні заводи розташовані в декількох країнах. Основні виробничі потужності швейних машин зосереджені на Тайвані і в Таїланді.

Результатом багаторічної якісної роботи є те, що компанія Janome є світовим лідером у виробництві комп'ютерних швейних машин і займає друге місце в світі по побутовим швейних машин в цілому.

Друзі! Ми запрошуємо Вас в наш магазин, де Ви зможете ознайомитись з найширшим асортиментом швейних машин даної компанії, аксесуарів до них і не тільки.

Менеджери магазину «Швейний світ» із задоволенням підберуть Вам техніку під бажані вимоги і навчати користуватися новою швейною машиною.

З найкращими побажаннями!

Ваш «Швейний Світ»!