Понеділок 9:00 - 16:00 Вівторок 9:00 - 17:00 Середа 9:00 - 17:00 Четвер 9:00 - 17:00 П'ятниця 9:00 - 17:00 Субота 9:00 - 17:00 Неділя 9:00 - 15:00

Ідеальні тканини для літнього використання

Багато людей з працею переносять найбільш жарку погоду. Саме тому їм необхідно дуже уважно підходити до вибору літнього одягу. Особливу увагу в даному випадку потрібно приділяти підбору тканини. Самим ідеальним варіантом є легкі, дихаючі і натуральні матеріали. Ні в якому разі не варто віддавати перевагу поліетилену, адже при високих температурах використовувати такого одягу буде занадто дискомфортним.

Головні завдання літнього одягу:

  • відмінно вбирати вологу;
  • якісно випаровувати її;
  • створювати комфортні умови носіння і так далі.

Як вже було сказано вище, якісна тканина, призначена для виробництва літнього одягу, створює найбільш легкі і дихаючі речі. В першу чергу це стосується дитячого одягу, адже річний комплект гардеробу для дитини в першу чергу повинен бути зручним в процесі носіння.

Підбір кольору

Це може здатися банальним, але в літню пору найкраще носити одяг світлого кольору. Головна її перевага полягає в тому, що в ній набагато простіше переносити вплив максимально високих температур.

tkany-dlya-leta

Білі речі нагріваються набагато повільніше, ніж темні. Проте, зовсім не обов'язково носити влітку виключно світлі речі. Варіанти потаємні можна використовувати ближче до вечора, коли пік спеки вже залишається позаду.

Основні проблеми

З жалем доводиться констатувати факт того, що на сьогоднішній день фактично не проводиться одяг з 100-відсотковою натуральної тканини. Більшість матеріалів є сумішеві. Але і ці варіанти набагато краще, ніж синтетик. Якщо додати до натуральних тканин незначна кількість штучних ниток , то літні вбрання будуть менше м'ятися, в результаті чого їх використання стане більш ефективним. Найголовніше в даному випадку уважно простежити за тим, щоб процес використання штучних тканин не був занадто високим.