Понеділок 9:00 - 16:00 Вівторок 9:00 - 17:00 Середа 9:00 - 17:00 Четвер 9:00 - 17:00 П'ятниця 9:00 - 17:00 Субота 9:00 - 17:00 Неділя 9:00 - 15:00

Постільна білизна з фланелевою тканини - плюси і мінуси

Вибір постільної білизни є дуже важливим заходом, адже дане обладнання було розроблене для використання під час сну, коли людський організм знаходиться в максимально розслабленому стані. На сьогоднішній день існує досить багато видів тканин, які оптимально підійдуть для виробництва постільної білизни. Серед них однозначно слід виділити фланель. Цей вид тканини крім своїх основних позитивних якостей ще і може похвалитися привабливим зовнішнім виглядом.

Плюси фланелевого постільної білизни:

  • м'якість і надійність матеріалу;
  • відмінні зігріваючі властивості;
  • відсутність алергічної реакції;
  • підвищений рівень гігієнічності;
  • зносостійкість і довговічність.

Ще однією перевагою є те, що фланелева тканину, а також вироби з неї не потребують якомусь спеціальному догляді. Навіть багаторазова прання не здатна привести до втрати первісного кольору і зовнішнього вигляду.

Основні правила догляду

Як вже було сказано вище, догляд за фланеллю є досить просте захід, до якого з легкістю впорається будь-який середньостатистичний громадянин. Прання можна виробляти однаково якісно в машинці і навіть вручну. Якщо використовується пральна машинка, то все ж краще віддавати перевагу поміркованому режиму. Для цього підійдуть різноманітні засоби по типу гелів і порошку.

застереження

Якщо постільна білизна з фланелі було досить сильно забруднене, то не варто робити традиційні методи очищення. Наприклад, фахівці не рекомендують занадто сильно терти білизна милом. Для досягнення кращого результату представлену тканину необхідно на деякий час замочити в спеціальному миючому розчині. Якщо прання не привела до передбачуваного результату, то цілком можна використовувати високоефективний засіб для виведення плям.