Понеділок 9:00 - 16:00 Вівторок 9:00 - 17:00 Середа 9:00 - 17:00 Четвер 9:00 - 17:00 П'ятниця 9:00 - 17:00 Субота 9:00 - 17:00 Неділя 9:00 - 15:00

Де купувати швейну машинку?

Як і будь-який з існуючих товарів в нинішніх умовах продається трьома найбільшими основними способами:

  1. В інтернеті.
  2. Гіпермаркетах електроніки.
  3. Спеціалізованих торговельних точках.

Кожен з представлених варіантів має свої особливості, а тому вони залишаються популярними для відвідувачів. До того ж, ведучи різну політику, вони мають і різних лідерів продажів. Тому важливо знати, який виріб шукати в конкретному місці.

Супер- і Гіпермаркети

У таких величезних магазинах рідко звертається увага на всю різноманітність представлених моделей швейних машинок. Головним їх умовою конкуренції є проведення різних цікавих програм - від зарахування балів за вчинені покупки, до грандіозних знижок. Ведучи потужні рекламні кампанії, такі магазини за добу можуть обробити велику кількість грошей. У таких місцях допомогу при виборі техніки забезпечується продавець-консультант.

Сам же покупець нерідко губиться серед розмаїття пропозицій.

Накрутка цін відбувається через те, що багато грошей витрачатися на оренду приміщень, сплату за комунальні послуги та заробітні плати співробітників. Тому популярними залишаються машинки, вартість яких коливається від 1 800 до 6 000 грн.

Інтернет магазини

В інтернеті ситуація складається інша. По-перше, вартість виробів істотно нижче, ніж в торгових супермаркетах. Причиною такої ситуації є відсутність необхідності платити додаткові гроші за перераховані вище блага суспільства. Але, кількість споживачів обмежується тільки користувачами мережі. Ознайомлення з технікою відбувається за допомогою вивчення характеристик і читання думок на спеціалізованих форумах. «Живого» спілкування практично немає. Тільки деякі сайти пропонують послуги консультанта. Тому в інтернеті користуються популярністю вироби в ціновому діапазоні від 2 500 грн до 7 000 грн.

Спеціалізовані торгові точки

Головним достоїнством вважається вузька спеціалізація. У таких невеликих приміщеннях працюють справжні професіонали, які гарантують особистий підхід до кожного клієнта. Зазвичай, різноманітність моделей в таких магазинчиках великий. Тут можна отримати інформацію про нові моделі і постачання. Зазвичай товар йде по собівартості. Накрутки практично відсутні. Природно діапазон цін може падати до мінімуму і закінчуватися надзвичайними сумами.