Понеділок 9:00 - 16:00 Вівторок 9:00 - 17:00 Середа 9:00 - 17:00 Четвер 9:00 - 17:00 П'ятниця 9:00 - 17:00 Субота 9:00 - 17:00 Неділя 9:00 - 15:00

Кращі швейні машинки з серії міні

До головних переваг швейних машинок, які відносяться до категорії міні, можна назвати наступні:

  1. Щодо гарна якість виконуваної роботи.
  2. Компактність.
  3. Зручність у користуванні.

Представлені в подальшому моделі вважаються найменшими серед існуючих аналогів. Їх функціональності абсолютно не відрізняється від моделей стандартного розміру.

Переваги та плюси

Крім компактності і простоти в роботі, швейні машинки міні володіють особливими параметрами, такими як робота від електричної мережі або батарейок і низька вартість. Такий апарат можна розмістити в будь-якому місці квартири, і він не буде займати багато місця.

Brother-LS-2125-min

Зазвичай в таких виробах монтують особливий механізм, що дозволяє вибирати режим швидкості. Залежно від звичок користувача, можна підібрати режим з ножним керуванням або з ручним. Обов'язковою умовою вважається наявність режиму шиття однієї або подвійний ниткою. Отримана рядок не має будь-яких видимих дефектів.

Вибираємо бренд швейних машинок mini

Насамперед рекомендується оцінити власні можливості і по ним підібрати найбільш підходящого виробника. Варто пам'ятати, що у кожного з них є щось особливе в швейній машинці.

janome-MyExcel-W23U-01-min

Якщо скласти рейтинг брендів, то слід виділити наступні найменування та моделі:

  1. Janome My Excel W23U. Одна з найпопулярніших машинок в своїй класі. Горизонтальний човник сприяє швидкій чищенні вироби. Комфортність роботи обумовлена наявністю нетевдевателя. Близько 13 видів строчок дозволить обробити більше тканин.
  2. Brother LS-2125. Це електромеханічна швейна машинка, яка приводитися в дію за допомогою ножного управління. Їм же регулюється і швидкість проведення операцій. Їх кількість дорівнює 14 варіантів.