Понеділок 9:00 - 16:00 Вівторок 9:00 - 17:00 Середа 9:00 - 17:00 Четвер 9:00 - 17:00 П'ятниця 9:00 - 17:00 Субота 9:00 - 17:00 Неділя 9:00 - 15:00

Махра які її технічні властивості і характеристики

Вироби з махорки вже давно завоювали любов середньостатистичних споживачів. Головні їх переваги полягають в м'якості, пухнастості і підвищеному рівні тепловиділення. Досить популярними є махрові рушники, виготовлені виключно зі стовідсоткового бавовни. До того ж вироби з відповідного матеріалу в повній мірі відповідають максимально високим естетичним якостям.

махрові пледи

Дані вироби призначаються для того, щоб власникам було максимально тепло. Плюс до всього, пледи повинні бути дуже приємними на дотик. В результат процес їх використання буде дуже комфортним.

Переваги махрових пледів:

  • тривалий термін експлуатації;
  • прийнятна вартість;
  • можуть використовуватися в умовах високої вологості.

В результаті постійного використання пледи з махорки не скачуються. Тривалий термін експлуатації обумовлений в першу чергу тим, що махровий ворс не здатний випадати. Пледи через це навіть через значний час зберігають свій первісний дуже привабливий зовнішній вигляд. Якщо говорити максимально просто, то слід зазначити, що будь-які вироби з махорки і пледи зокрема гарантовано мають найвищою якістю.

Речі з махорки

На сьогоднішній день цей матеріал використовується для виготовлення далеко не тільки рушників і пледів. Сучасні споживачі все частіше купують різноманітну дитячий одяг з махорки. Всі ці речі здатні виділяти максимальну кількість тепла. Не є винятком одяг для новонароджених. Малюки будуть відчувати себе в таких речах дуже комфортно і безпечно. Для дорослих людей відмінно підійдуть махрові піжами або халати. Не рідко можна зустріти також светри та іншу повсякденний одяг з представленого матеріалу.