Понеділок 9:00 - 16:00 Вівторок 9:00 - 17:00 Середа 9:00 - 17:00 Четвер 9:00 - 17:00 П'ятниця 9:00 - 17:00 Субота 9:00 - 17:00 Неділя 9:00 - 15:00

Бавовняне волокно - Якісний наповнювач для ковдр

Ковдра є дуже важливою річчю, яка призначена для контакту зі шкірою людини. З усього розмаїття матеріалів, які на сьогоднішній день використовуються для виробництва відповідних виробів, слід виділити бавовняне волокно. Ковдри з нього виходять дуже теплими і м'якими. До того ж вони з легкістю вбирають все надлишки вологи. Залишаючись абсолютно сухим, бавовна по статистиці може вбирати до 20 відсотків вологи.

Головні переваги бавовни:

  • ніжність;
  • м'якість;
  • довговічність;
  • натуральне походження і т.д.

Найголовніше гідність ковдр з бавовняного волокна полягає в тому, що вони дуже приємні на дотик. Спати з ними максимально комфортно, що як раз і привертає увагу середньостатистичних споживачів.

ідеальний сон

Як вже було сказано вище, бавовна являє собою натуральний матеріал. Через це сон під ковдрою з даного волокна в обов'язковому порядку буде дуже комфортним і максимально здоровим. Такий результат досягається завдяки тому, що тіло під подібним ковдрою НЕ буде запарюватися. Бавовна, є дихаючим матеріалом, пропускає достатню кількість повітря. Складно не погодитися з думкою з приводу того, що виключно натуральні ковдри можуть забезпечити людині відчуття максимального задоволення і гармонії.

параметри ковдр

Представлені вироби, вироблені з бавовняного волокна, не здатні з часом злежуватися, а сам наповнювач не буде збиратися в неприємні грудки. Такий результат забезпечується тим, що волокна дуже ретельно розчісується, а також обробляються високоефективним складом. В найякісніших і дорогих ковдрах наповнювач з бавовни виробники скріплюють в рівний пласт. Для цього використовується метод термічної обробки.