Понеділок 9:00 - 16:00 Вівторок 9:00 - 17:00 Середа 9:00 - 17:00 Четвер 9:00 - 17:00 П'ятниця 9:00 - 17:00 Субота 9:00 - 17:00 Неділя 9:00 - 15:00

Тканини, дратівливі чутливу шкіру

На жаль, багато сучасних громадяни страждають через занадто чутливої шкіри, яка негативним чином реагує на контакт з різними матеріалами. Існує цілком конкретний список тканин, які здатні викликати алергічну реакцію. Людям, що страждають через даної проблеми, краще уникати використання речей з подібних матеріалів.

Найнебезпечніші тканини для чутливої шкіри:

  • поліестер;
  • вовна;
  • віскоза;
  • акрил;
  • спандекс і ін.

Судячи з вищевказаної інформації, легко здогадатися, що небезпечними матеріалами є не тільки синтетичні, а й натуральні варіанти. Та ж шерсть цілком може стати справжнісіньким подразників для найбільш чутливого шкірного покриву. Ніжна шкіра може негативним чином відреагувати на деяку грубість і колючість вовни. В результаті споживачі стикаються з висипаннями, сверблячкою і кропив'янку.

Негативні якості бавовняного волокна

Навіть такий натуральний матеріал, яким є бавовна, також входить в список небезпечних для людського тіла тканин. Багато ресурси і фахівці стверджують, що бавовна зовсім є одним з найкращих матеріалів для чутливої шкіри. З іншого ж боку дані волокна завдяки своїм природним можливостям здатні вбирати пральний порошок і різноманітні кондиціонери, а це вже може призводити до появи проблем зі шкірою.

нейлон

Відповідний матеріал на сьогоднішній день досить активно використовується для виробництва одягу. Проте, слід розуміти, що мова йде про синтетичному волокні. Якщо людина страждає через регулярних подразнень на шкірі, то краще не купувати речі з цього матеріалу. З іншого ж боку вибір предметів гардероба можна розширити, якщо віддавати перевагу одягу з нейлону, який комбінується з різноманітними корисними матеріалами.