Понеділок 9:00 - 16:00 Вівторок 9:00 - 17:00 Середа 9:00 - 17:00 Четвер 9:00 - 17:00 П'ятниця 9:00 - 17:00 Субота 9:00 - 17:00 Неділя 9:00 - 15:00

Специфіка функціонування електронних швейних машин

Електронні машини, які використовуються при шиття, найчастіше виробляються з особливим мікропроцесором. Він дозволяє в точності дотримуватися технологію і спостерігати за процесом за допомогою комп'ютера. Нерідко невелике зчитує монтується в саму машинку.

У магазинах можна з легкістю придбати додаткове обладнання, яке дозволяє під'єднати цей агрегат до персонального комп'ютера. З їх допомогою можна з легкістю створити як декоративну, так і звичайну рядок. Всі виконувані операції вкладені в особливій мікросхемі. Часом їх кількість досягає 100 найменувань.

специфіка функціонування

Регулювання переміщення швейної голки щодо використовуваного матеріалу, контролюється за допомогою вбудованого процесора. Кожен процес, який доступний в машинці, збережений в особливому місці і зберігатися протягом всього терміну використання техніки. Вибрати потрібний зі списку можна за допомогою спеціальної електронної панелі. Тут же можна внести корективи щодо деяких параметрів. На дисплеї час від часу спливають різного роду підказки. З їх допомогою навіть недосвідчена швачка зможе почати створювати власний виріб. Налаштування деяких параметрів все ж автоматична. Якщо вони не підходять для людини, то він може змінити їх значення.

Другорядні деталі і механізми

У швейних машинках даного типу нараховується велика різноманітність:

  • петель;
  • декоративних строчок;
  • рядків по трикотажу.

Основною функцією вбудованої плати вважається відповідальність за управління клавішами. За допомогою натискання єдиної кнопки можна істотно змінити стиль шиття. На одному виробі можна створити комбіновані рядки, як декоративні, так і звичайні.

Пам'ять в таких виробах відрізняється великим об'ємом. Одна осередок може вмістити до 60 символів. У машинках передбачено наявність букв і цифр, що повністю автоматизує створення деяких видів рядків.

дисплей

Зазвичай він монтується рідкокристалічним. Якщо виріб дороге, то його управління здійснюється без кнопок - використовується сенсор. Дисплей відрізняється великим розміром і здатний повністю автоматизувати процес шиття. На них часто відображається номер тієї операції, яка діє в даний момент. У дорогих моделях є довідкова інформація, що дозволяє підібрати кращі настройки.