Понеділок 9:00 - 16:00 Вівторок 9:00 - 17:00 Середа 9:00 - 17:00 Четвер 9:00 - 17:00 П'ятниця 9:00 - 17:00 Субота 9:00 - 17:00 Неділя 9:00 - 15:00

Ідеальні літні тканини - Що носити в спеку

У літній період року людям доводиться дуже уважно підходити до вибору свого гардеробу. Через те, що на вулиці в денний час доби доводиться постійно перебувати під палючим сонцем, одяг повинен захищати тіло і здоров'я людини. Саме тому необхідно віддавати перевагу речам, виготовленим з натуральних тканин, які не здатні викликати роздратування на шкірі.

Ідеальні літні тканини:

  • тонка шерсть;
  • легкий хлопок;
  • льон.

Можна використовувати також змішані речі, виготовлені, наприклад, з бавовни і льону. Найголовніша вимога до одягу, яка застосовується в жарку погоду, полягає в легкості. Тканина до того ж повинна добре дихати. Фахівці рекомендують уникати влітку фланелі і твіду.

вибір кольору

Не складно здогадатися, що літні речі повинні бути яскравими і світлими. А з комфортним і безпечним шиттям допоможуть спеціальні аксесуари для рукоділля . Насправді це правило вже дуже давно є єдиним правильним. Справа в тому, що темні тони притягують сонячні промені, через що ходити в них стає не зовсім комфортно. Білий одяг, в свою чергу, нагрівається повільніше, але і ходити в речах такого кольору постійно не зовсім нормально. Білий одяг цілком можна чергувати з бежевими варіантами, пастельним тонами або навіть хакі. У будь-якому випадку в гардеробі сучасної людини повинні знаходитися і темніші речі. Їх можна використовувати приблизно після шести годин вечора, коли пік спеки залишається позаду.

Головні убори

Ще одним секретом, який допомагає легше переносити вплив ультрафіолетового світла, є використання літніх головних уборів. При виборі відповідних товарів краще віддавати перевагу сучасним Панама, які вже досить далеко пішли від традиційного поняття даного вироби. Хоча не варто забувати про популярних бейсболках, які також здатні надійно захищати людину від теплового удару. Деякі чоловіки цілком можуть зупинити свій вибір на легких солом'яних капелюхах, які виконують функцію, але є дуже легкими в процесі носіння.