Понеділок 9:00 - 16:00 Вівторок 9:00 - 17:00 Середа 9:00 - 17:00 Четвер 9:00 - 17:00 П'ятниця 9:00 - 17:00 Субота 9:00 - 17:00 Неділя 9:00 - 15:00

Для чого оптимально підходять вологостійкі тканини

Даний вид матеріалів був спеціально створений для того, щоб вироби з них максимально надійно використовувалися в найбільш суворих умовах. Мова в даній ситуації йде про відкритому просторі в холодну погоду або про дуже вологих приміщеннях, до яких часто ставляться виробничі об'єкти.

Вологостійкі тканини оптимально підходять для виготовлення:

  • човнових покривав;
  • басейнової і садових меблів;
  • стільців і лежаків;
  • штор і жалюзі;
  • сонцезахисних парасольок.

Справжні цінителі оригінального стилю на сьогоднішній день можуть бути в повній мірі задоволені предметами, виробленими саме з вологостійких тканин.

Завдяки привабливому зовнішньому вигляду вищевказаних предметів споживачі можуть в повній мірі захопитися насолодою найвищою якістю і підвищеним рівнем надійності виробів з подібних матеріалів.

Меблева тканина

Предмети меблів, які будуть використовуватися у вологих приміщеннях або на відкритому просторі, можуть бути виготовлені з різних матеріалів. Серед них цілком можна виділити меблеві тканини ізіклін. Варто звернути увагу на необхідність обробки країв іздей оверлоком і тоді виріб прослужить довгий час. Головна перевага пропозиції полягає в спеціально вологостійкої просочення. Як наслідок, подібні вироби є практично незамінними для використання тільки в побуті, але і в різноманітних громадських місцях.

Додаткові можливості

Для побутового використання також можна купувати різні предмети, виготовлені з вологостійкої тканини. Як приклад можна привести фартух, який характеризується відмінними показниками стійкості до шлункових соків і жирів. Не є винятком різноманітні дезінфікуючі і миючі засоби, якими дуже часто користуються домогосподарки. На деяких виробництвах такі вироби зовсім є практично незамінними.