Понеділок 9:00 - 16:00 Вівторок 9:00 - 17:00 Середа 9:00 - 17:00 Четвер 9:00 - 17:00 П'ятниця 9:00 - 17:00 Субота 9:00 - 17:00 Неділя 9:00 - 15:00

Вибираємо прасувальну дошку

Напевно, кожна людина знає, як саме виглядає прасувальна дошка та навіщо вона потрібна в господарстві. У сучасному будинку він стає невід'ємною частиною побуту. При цьому вони не є обов'язковим. Але, з його допомогою істотно спрощується процедура прасування білизни та одягу.

Пропозиції виробників

Велика кількість виробник породжує чималу кількість найрізноманітніших варіантів. Одні прагнуть поліпшити свій товар за рахунок функціональних особливостей, в той час як інші намагаються створити особливий зовнішній вигляд. У будь-якому випадку виробнику потрібно не тільки уміння грамотно зібрати дошку для прасування, але і пофантазувати над її можливостями і дизайном. Тому важливо знати і розуміти різні вироби.

vybor-gladilnoy-doski-shhveinyi-svit-min

Існують наступні важливі параметри, за якими вибирають прасувальну дошку:

  1. Габарити. Варто знати, що існує дві категорії товарів за цією ознакою - класичні та модерн. Перші мають порівняно невеликі розміри, можуть в складеному стані зайняти лише малу частину приміщення. Другі навпаки, мають більш громіздкі розміри. Їх головною перевагою є спрощення технології прасування. При цьому їхня вага може бути навіть легше класичного типу.
  2. Ніжки. Обов'язково переконайтеся перед покупкою в тому, що вони виходять за межі прасувальної дошки . Також, важливим параметром вважається їх стійкість на підлозі. Деякі сучасні моделі дозволяють здійснювати процес прасування навіть в сидячому положенні. Особливу увагу приділяємо і наконечників. Вони можуть бути виготовлені з пластмаси або гуми.

Захист дошки

Щоб виріб прослужило вам довгий час без поломок, важливо заздалегідь задуматися про матеріал, з якого вона виготовлена. Зазвичай в цьому випадку слід розглянути ніжки дошки. Хоча на ринку представлені вироби і з дерев'яними ніжками, від їх придбання рекомендуємо утриматися. Хоча цей матеріал досить чистий, практичне його використання залишає бажати кращого.

Деяка увага слід приділити декільком режимам висоти. Якщо дошка має тільки одну стандартну висоту, то її використовувати може тільки конкретна людина. Регулювання положення може мати ступінчасту і плавну методику перемикання.

Також, поглаженное одяг слід помістити в спеціальний чохол. У такому вигляді її зовнішні показники не зміняться навіть після тривалого зберігання в шафі.