Понеділок 9:00 - 16:00 Вівторок 9:00 - 17:00 Середа 9:00 - 17:00 Четвер 9:00 - 17:00 П'ятниця 9:00 - 17:00 Субота 9:00 - 17:00 Неділя 9:00 - 15:00

Останні тенденції в'язаній моди, переваги в'язаних речей

Італійської навесні можна назвати наступаючий модний сезон. Крім окремих в'язаних елементів, дуже популярною стає в'язка головних складових образу. Сьогодні такі вироби можна зустріти на всіх модних показах. У міжсезоння і зиму такий одяг чудово зігріває, створює комфорт і дає можливість поекспериментувати з формами і текстурою вовни. І сучасні законодавці моди тільки підтримують це віяння.

Останні тенденції

Саме час обзавестися теплими і затишними речами, виконаними в'язаними машинками або ручним способом. Дизайнери пропонують нам светри, панно, кардигани з тваринами, геометричними мотивами, квітковими візерунками. Дуже часто можна зустріти елементи національної символіки, наприклад, скандинавські орнаменти на светрах. Стильні дерев'яні прикраси та великі медальйони вдало підкреслять такий образ.

На подіумах останнім часом зустрічаються незвичайні моделі довгих светрів з пір'ям, вставками зі шкіри, хутра, гіпюру, шовку і т.д. Це робить виріб оригінальним і підкреслює нехитру фантазію автора. Дизайнери прикрашають в'язані вироби величезними каменями, об'ємними бусами, грають з формами і кольоровою гамою.

vyazanaya-moda-knitting-shveinyi-svit-1

У цьому сезоні особливою популярністю будуть користуватися довгі туніки, светри, які не просто зручні, але і дуже чітко окреслюють лінії тіла, роблячи фігуру більш витонченою і жіночною. Тому не поспішайте ховати ідею зі светрами в дальній ящик шафи. Цей предмет гардероба може ще внести нотку затишку, шарму і тепла в ваш образ.

Як і раніше, з моди не виходять ніжні і відверті моделі в'язаних суконь, які не залишаться непоміченими на будь-якій вечірці або вечері. Вибирайте для них ніжні матові відтінки, прикрасьте яскравими і масивними аксесуарами.

В'язання светрів

Але останнім писком в'язаній моди служать величезні светри в стилі оверсайз. Виконані вони зі спеціальної великої нитки і виглядають дуже стильно і незвично. Колірна палітра в цьому сезоні не має будь-яких переваг, однак більше схиляється до відтінків в стилі Моне, ніжним і непомітним.

vyazanaya-moda-knitting-girl-shveinyi-svit

Не поспішайте відмовлятися від в'язаних речей. Пам'ятайте, що дані вироби:

  • дають тепло і комфорт;
  • покращують силует і роблять вас елегантніше;
  • демонструють почуття стилю і оригінальність;
  • дають можливість підібрати річ, що приховує недоліки фігури;
  • залишають вас в тренді.

Поспішайте виглядати модно і оригінально. Допоможе вам в цьому в'язальна машина, придбати яку можна на нашому сайті. Живіть красиво!