Понеділок 9:00 - 16:00 Вівторок 9:00 - 17:00 Середа 9:00 - 17:00 Четвер 9:00 - 17:00 П'ятниця 9:00 - 17:00 Субота 9:00 - 17:00 Неділя 9:00 - 15:00

Переваги натуральних тканин над синтетичними

Будь-яка людина погодиться з думкою про те, що натуральні тканини багато в чому перевершують штучні аналоги. Про це свідчать навіть назви відповідних матеріалів. Хоча справедливості заради слід зазначити, що сучасні синтетичні тканини мають цілу низку своїх достоїнств, які не можна не відзначити.

Види натуральних тканин:

  • шовк;
  • бавовна;
  • вовна;
  • льон.

Всі без винятку представлені вище варіанти є дуже якісними. Головні їх переваги полягає в тому, що вони виробляються з волокон мінерального, тваринного і рослинного походження. В результаті такі матеріали характеризуються унікальними антигрибковими, антисептичними і антиалергічні властивості.

переваги вовни

Крім своєї натуральності, така тканина є досить привабливою і дуже приємною на дотик. Найкраще використовувати вироби з цього матеріалу в холодну пору року, адже шерсть завдяки дуже якісної повітропроникності може максимально зігрівати людини. Саме тому дуже популярними на сьогоднішній день є вовняні ковдри і пледи. Єдине застереження полягає в тому, що шерсть у деяких людей може викликати прояв алергічної реакції. Саме тому перед покупкою виробів з цього натурального матеріалу необхідно переконатися у відсутності такої небезпеки.

Особливості синтетичних тканин

Сучасні технології дозволяють виробляти відмінні речі навіть зі штучних матеріалів. Деякі синтетичні тканини вже навіть знайшли досить високий рівень популярності. Серед них можна виділити мікрофібру, фліс і акрил. Слід розуміти також, що пересічному споживачеві зараз набагато простіше знайти вироби з синтетики, ніж з натуральних тканин, через що на штучні тканини за статистикою постійно збільшується попит.