Понеділок 9:00 - 16:00 Вівторок 9:00 - 17:00 Середа 9:00 - 17:00 Четвер 9:00 - 17:00 П'ятниця 9:00 - 17:00 Субота 9:00 - 17:00 Неділя 9:00 - 15:00

Все, що потрібно знати про комп'ютерні швейних машинках

Комп'ютерні швейні машинки виробляються багатьма підприємствами. Одні з них випускають менш дороге обладнання, в той час як інші просять за свої вироби великі суми грошей. Природно, що споживач віддає перевагу більш доступним версіями, що робить їх популярними.

Переваги недорогих машинок

Велика кількість вбудованих функцій дозволяє користувачеві проводити велике кількість операцій. З легкістю виконуються роботи не тільки по обробці тканин, але і по пошиттю одягу. При цьому користувач може працювати з легкими тканинами (такими як шовк) і грубими (такими як трикотаж).

Зазвичай в таких виробах монтується семи-сегментна рейка. Її наявність свідчить про те, що апарат може з легкістю впоратися з подачею тканини. Такі машинки мають високу функціональність, особливо при виконанні петель. Кількість рядків може досягати великої різноманітності. Найпопулярніші з них оверлочні, зигзаг, прямі і підшивальні.

kompjuternye-shvejnye-mashinki-1-min

Можливість створення декоративних строчок знайшло найбільшого поширення при створенні декоративних візерунків. Також, вони придатні при обробці швів на одязі і клаптів. У більшості виробів є особлива лапка, яка дозволяє створювати стежки. Тому комп'ютерні швейні машинки можуть з легкістю впоратися як із стегнами ковдрою, так і з модним жилетом.

Приклад якісно недорогий моделі

Деяку популярність серед відомих виробників заслужено віддають компанії ModerN. Ці машинки можуть створювати до 7 видів різних петель. Вони можуть бути вимітати за одну дію і з легкістю регулюються для будь-яких розмірів гудзиків. При обробці щільних матеріалів створюється особлива петля з вічком. Вона виконується із каркасною ниткою.

Головними характеристиками моделей серії ModerN є:

  1. Рідкокристалічний дисплей.
  2. Процес шиття без використання педалі.
  3. Управління за допомогою кнопок більшості процесів.
  4. Автоматичне виконання петель.
  5. Автостоп при проведенні різноманітних робіт.

Практично в будь-якої моделі передбачається використання автоматичного механізму для заведення верхньої нитки. Завдяки особливому реверсу можна виконати процедуру закріплення строчки. Котушка в цих виробах легко монтується на своє місце. На комп'ютерних швейних машинках можуть працювати люди з обмеженими можливостями.