Понеділок 9:00 - 16:00 Вівторок 9:00 - 17:00 Середа 9:00 - 17:00 Четвер 9:00 - 17:00 П'ятниця 9:00 - 17:00 Субота 9:00 - 17:00 Неділя 9:00 - 15:00

Головні переваги та недоліки шовку

Шовкові тканини ще в стародавні часи високо цінувалися людьми. На сьогоднішній день ситуація в даному плані абсолютно не змінилася. З відповідного матеріалу виробляються найрізноманітніші речі, які в наслідок характеризуються найвищою якістю і максимально тривалим терміном експлуатації. Шовк досить приємний для людського тіла. До того ж він здатний приносити реальну користь організму.

Головні переваги

Відповідний матеріал абсолютно не здатний притягати пил. Завдяки чому в ньому неможливо поява кліщів. З цієї причини постільна білизна з цієї тканини є дуже популярним. В ході експлуатації шовк НЕ буде піддаватися гниття і утворення цвілі або грибків. Фактура шовку є дуже гладкою і ковзної, завдяки чому вироби є дуже приємними на дотик. Нитки з представленої тканини характеризуються найвищим рівнем міцності. Саме тому термін використання цього матеріалу може бути навіть не обмеженим, якщо правильно підходити до процесу обслуговування.

деякі недоліки

  • дана тканина досить сильно мнеться;
  • дію вологи призводить до появи плям.

Насправді не варто занадто хвилюватися з приводу вищевказаних проблем. Безумовно, шовкова тканина досить сильно мнеться, але вона з легкістю піддається прасування. Що стосується ймовірного виникнення плям, то їх в наслідок легко можна вивести за рахунок використання спирту.

Користь для організму

Шовк абсолютно ніколи не здатний стати причиною прояви алергічної реакції. На шкірі людини в результаті використання одягу з даного матеріалу не будуть з'являтися роздратування. Фахівці рекомендують купувати шовкова постільна білизна тим громадянам, які страждають через негативну реакцію на пил, пух і багато інших поширені алергени.