Понеділок 9:00 - 16:00 Вівторок 9:00 - 17:00 Середа 9:00 - 17:00 Четвер 9:00 - 17:00 П'ятниця 9:00 - 17:00 Субота 9:00 - 17:00 Неділя 9:00 - 15:00

Огляд швейної машинки Singer 8280

Це технічний виріб відноситься до одного з найвідоміших виробників. Історія компанії дійсно тривала і цікава. Перші твори були виготовлені в XIX столітті. Як тільки звістки про функціональність швейних машин поширилися серед населення Росії, одну з перших моделей замовили для двору самого імператора. З тих пір її почали використовувати мало не все кравці і швачки по всій країні. Цим і пояснюється попит на сучасні вироби з інтегрованим програмним забезпеченням.

Особливості роботи

Singer 8280 - побутовий прилад для будинку. Вона має електромеханічне управління. Ця модель відноситься до класики, яку шанують і люблять протягом багатьох років. З точки зору зовнішнього дизайну прилад відрізняється прекрасними показниками. Тому для деяких майстрів вона стала дійсно прикрасою їх робочого простору.

singer-8280-shveinyisvit

Однією з переваг є невелика вартість. Її доступність дозволяє більшості новачків, які тільки збираються освоїти нелегке швейна справа. При цьому функціональність виробу, незалежно від ціни, гідна багатьох похвал. Якщо машинка використовується професіоналами, які створюють модельний одяг, то вона дозволить готовому виробу відповідати високим стандартам якості.

Особливості будови

Швейна машинка Singer 8280 містить вмонтований вертикальний човник що коливається дії. Один стібок має довжину 5 мм, а його довжина сягає 4 мм. Прилад здатний створити шви трьох різних видів:

  1. Зигзаг.
  2. Стандартний прямий.
  3. Декоративний.

Якщо з'являється необхідність намотати нитку на шпульку, то спрацьовує автоматично вимикання. Саме цю функцію виділяють більшість користувачів.

singer-8280-shveinyisvit-sewing

Комплектація

Відмінною рисою Singer 8280 вважається наявність спеціального місця для зберігання всіх використовуваних під час роботи невеликих деталей. Виробник подбав надати споживачеві необхідні механізми для виконання самих різних операцій. Щоб полегшити роботи, монтована лампа, яка висвітлює простір. Знімна платформа дозволить виконати різні операції з рукавами або штанинами. Щоб з легкістю відрізати використовувану нитка, монтований спеціальний ніж.

Швейна машинка Singer 8280 вважається однією з найкращих в своєму класі, з'єднаємо високу якість проведених робіт з прийнятною вартістю.