Понеділок 9:00 - 16:00 Вівторок 9:00 - 17:00 Середа 9:00 - 17:00 Четвер 9:00 - 17:00 П'ятниця 9:00 - 17:00 Субота 9:00 - 17:00 Неділя 9:00 - 15:00

Лляна тканина - важливі особливості даної тканини

Лляна тканина популярна в першу чергу завдяки своєму натуральному походженням. Вона проводиться зі спеціальних рослин. Відповідний матеріал вже досить давно використовується для найрізноманітніших цілей. При цьому на сьогоднішній день він все одно не втрачає високий рівень популярності.

Найважливіші гідності льону:

  • натуральність;
  • гипоаллергенность;
  • гігроскопічність;
  • надійність;
  • міцність.

Речі з представленого матеріалу характеризуються тривалим терміном експлуатації. Вони дуже стійкі в плані носіння, прання і прасування. Згодом на поверхні даних виробів буде утворюватися ворс.

особливості застосування

На сьогоднішній день лляне полотно представляє собою унікальну сировину для виготовлення найрізноманітнішої одягу. Оздоблення і переплетення матеріалу може бути найрізноманітнішою. Саме тому існує можливість виробляти товсту, тонку і навіть максимально грубу тканину. Для пошиття літнього одягу рекомендується використовувати спеціальні голки для тонких тканин Не рідко в льон додається певна кількість поліестеру, лавсану або віскози. Як наслідок, матеріал стає більш еластичним. Прати речі в наслідок необхідно строго при температурі в 40-60 градусів. Що стосується процесу прасування, то обов'язковим є етап зволоження.

Безпека матеріалу

Речі, виготовлені з лляної тканини, здатні відмінно відбивати ультрафіолетове світло. Практично весь спектр сонячних променів відображаються максимально щільними білими лляними тканинами. Цей результат досягається за рахунок якісного поглинання іонізуючого випромінювання, а також істотного зниження напруги полів в статичному електриці. Як наслідок, людина стикається з максимально зручні умови в будь-який час року. Додатково представлена тканину ефективно нейтралізує неприємні запахи, що є наслідком гігроскопічних і антисептичних властивостей матеріалу.