Понеділок 9:00 - 16:00 Вівторок 9:00 - 17:00 Середа 9:00 - 17:00 Четвер 9:00 - 17:00 П'ятниця 9:00 - 17:00 Субота 9:00 - 17:00 Неділя 9:00 - 15:00

Класи в'язальних машин, класифікація обладнання

Устаткування дозволяє в домашніх умовах створювати в'язані вироби. При цьому період їх створення не забирає багато часу, а якість нічим не відрізняється від фабричного. Створена одяг може мати дизайнерські елементи, які підходять конкретній людині. Але, перш ніж користуватися таким чудом техніки, його необхідно правильно вибрати.

Класи в'язальних машин

Від цього параметра залежить використання товстої нитки. У зв'язку з цим:

  • дорогі вироби мають на увазі можливість використання тонкої пряжі;
  • дешеві працюють з більшою ниткою.

Кількість голок, які поставляються з в'язальної машиною, можуть варіюватися в межах від 100 до 250 штук. Виробник не тільки встановлює різну їх кількість, але і розміщує їх на різних дистанціях. Наприклад, 3 клас машин має на увазі використання ниток товщиною від 100 до 200 м на 100 м

Класифікація обладнання

В'язальні машини можна розділити на:

  1. Електронні. Програмування відбувається за допомогою використання особливої програми, яка встановлена на ПК розробників. З їх допомогою вдається створити самі різні за складністю візерунки і не обмежує кількість застосовуваних петель. В'язка відбувається за раніше заданому користувачем контуру. Єдиним вагомим недоліком такого обладнання прийнято вважати важливість підключення до електричної мережі.
  2. Перфокарточная. Швидко і якість - основні параметри машини. На перфорованої картці заздалегідь створюється візерунок у вигляді отворів. Після деякого зчитування машиною, здійснюється передача інформації на елементи управління і техніка сама починає виконання навіть складного візерунка.
  3. Однофонтурні. В процесі експлуатації використовується всього одна игольница. За допомогою цього обладнання вдається створити вироби різноманітної товщини. Значним недоліком є те, що на вивороті видно захід ниток, що знижує вартість виготовленої одягу.
  4. Двухфонтурная. Тут використовується дві ігольніци. Найчастіше використовується професіоналами, які потім продають готові речі. Візерунок виконує набагато краще, ніж в попередньому вигляді машин: шви рівні, на вивороті не помітні, з'являється доступ до різних складних видів в'язання.

Слід звернути увагу на те, що для електронної версії варто задуматися про придбання додаткового обладнання. З їх допомогою можна зв'язати буквально будь-який з доступних візерунків.