Понеділок 9:00 - 16:00 Вівторок 9:00 - 17:00 Середа 9:00 - 17:00 Четвер 9:00 - 17:00 П'ятниця 9:00 - 17:00 Субота 9:00 - 17:00 Неділя 9:00 - 15:00

Кочкорс - особливості, якості, застосування

Трикотажні тканини - найдоступніший і популярний матеріал для створення якісного одягу. Отримувані вироби відрізняються:

  1. М'якістю.
  2. Практичністю.
  3. Зручністю.
  4. Комфортом.

При цьому її можна використовувати в будь-який період - і взимку, і влітку. У спекотну погоду вона дозволяє шкірі людини дихати, а в холоди захищає від морозу. А існує різних матеріалів досить багато. Окреме місце серед них займає кочкорс.

Опис

Головною особливістю подібного полотна вважається вироблення в великих розмірів гумку. Тому створюваний одяг має таку приємну еластичність. В якості сировини використовується 100% хлопчатобужна основа. Кожен виробник прагне додати в готову продукцію свої особливі добавки, ніж робить її різноманітніше.

Особливості виробництва

На сьогоднішній день існує три найпопулярніших виду кочкорс:

  1. Спів. В якості сировини використовується волокно, яке відрізняється найбільшим параметром довжини. В ході виробничого процесу використовується особлива технологія, яка зраджує виробам найбільш затребуваних якостей.
  2. Ринг. В якості сировини береться матеріал з середньою довжиною волокон. В результаті головною відмінністю вважається наявність невеликого ворсу.
  3. Відкритий енд. Як можна здогадатися, в якості сировини використовуються найкоротші волокна. Вартість готового одягу з цього виду кочкорс вважається найдешевшою.

kashkorse-clothing-texture-min

У сучасній сфері торгівлі трикотажними виробами можна зустріти як зарубіжних виробників, так і вітчизняних.

Застосування

Незважаючи на позитивні якості натурального матеріалу, використовується кочкорс як основа для пошиття тільки деяких видів одягу. Зазвичай його застосовують для пошиття верхнього одягу. Також, створюються і різного виду майки, гольфи, гетри та т. П.

Найбільш гладкі і дорогі види трикотажного матеріалу використовуються для створення дитячого одягу.

Крім вже відомих читачеві достоїнств кочкорс, варто відзначити його приємні відчуття. Стикаючись з тілом людини, він не волає ніяких незручностей. При цьому зберігається міцність виробу, з можливість пропускання вологи, що виділяється організмом.

Головними недоліками матеріалу вважається його особливості чистки. Хоча успішно застосовується і прання, і прасування, і віджимання, їх необхідно правильно проводити. Інформація по кожному окремому виду кочкорс представлена на ярликах, які кріпляться виробником одягу.