Понеділок 9:00 - 16:00 Вівторок 9:00 - 17:00 Середа 9:00 - 17:00 Четвер 9:00 - 17:00 П'ятниця 9:00 - 17:00 Субота 9:00 - 17:00 Неділя 9:00 - 15:00

ХОРОШИЙ І ЯКІСНИЙ СЕРВІС ІСНУЄ!

Привіт, друзі!
Мене звуть Михайло Новіков. Я став клієнтом «Швейного Миру».

Приблизно три роки тому, точно не пригадаю, ми з дружиною приїхали на Поділ. Ми прогулювалися по маленьким подільським вуличках ... Як раптом я відчув, що моя улюблена трохи прискорила крок. Трохи згодом я почув фразу, яка мене насторожила:
- «Улюблений, а давай купимо швейну машинку !? Ну будь ла-а-алуйста! »))

Я тут же все зрозумів ... Зрозумів чому ми рухалися трохи швидше, ніж зазвичай, і, чомусь різко повернули в бік «Житнього» ринку. Ми прийшли прямо до магазину швейних товарів «Швейний Світ».

Ну що ж ... Моя дружина захотіла нову швейну машинку. Судячи з усього, ця ідея жила в її голові вже давненько. «Якщо жінка чогось хоче - потрібно це їй неодмінно дати! Інакше вона візьме сама !!! » (Х / ф «Людина з бульвару Капуцинів»).

Я сам не дуже люблю ходити по магазинах, як і більшість чоловіків, але в цьому магазинчику було прохолодно і затишно. Продавці були дуже доброзичливими і привітними. Я сам підприємець і знаю, що таке добре знати товар, який ти продаєш! Моїй дружині задавали дуже конкретні і лаконічні питання. Я вважаю, що завдяки цьому, ми заощадили купу часу.

Моя дружина детально розповіла для яких саме цілей їй потрібна швейна машинка і які завдання вона повинна виконувати. Виявилося, що машинок, які відповідають перерахованим вище завданням, не так вже й багато. Коло моделей звузився буквально до 5-ти моделей. Виходячи з нашого бюджету ... навіть довелося трохи додати)), дружина зупинилася на моделі Janome 7524Е. Сказано зроблено! Дійсно ... наша стара машинка дісталася нам у спадок, і коли дружина підшивала мені або нашому синові штани, я неодноразово чув від неї нарікання на стару техніку. Тому я поставився до цієї купівлі спокійно.

В «Швейна Світі» запропонували доставити придбану машину додому, але дружина відмовилася і «вмовити» мене замовити таксі, щоб не чекати завтрашнього дня.
За три роки активної і частої експлуатації швейної машинки у моєї дружини не виникло жодної претензії! Вона частенько їздила в «Швейний Світ» за всякою всячиною для шиття ... особливо по понеділках, коли там знижки 10% на дрібниці!
Але!

По всій видимості, від великих навантажень, у машинки згорів мотор! На жаль, інструкцію шанували тільки в перші дні покупки, і не звернули увагу на момент, що машині треба кожні дві години давати відпочивати. Світло горить, а при натисканні на педаль машина не шиє і нічого не відбувається.

Подзвонив в магазин. Мене заспокоїли і сказали, що все можна виправити і полагодити! Попросили привести машинку в магазин ... особливо ніколи було їздити на Поділ і стояти в пробках, і мені запропонували рішення! Надіслати машинку «Новою Поштою».

Через 2 дні подзвонив механік і підтвердив мій здогад - мотор згорів. Сказав, що нічого страшного по суті немає, і що все легко можна полагодити! Озвучив вартість ремонту і отримавши моє згоду, сказав, що ремонт займе до 5-ти робочих днів. Ну що ж поробиш !? Окей. Поживемо п'ять днів без машинки))

Яке ж було моє здивування, коли через два дні я отримав дзвінок з «Швейного Миру» і мені сказали: - «Ваша машинка готова. Можете забирати! » Я був дуже приємно здивований і навіть трохи шокований ... Зазвичай, коли говорять, що ремонт займе до 5-ти робочих днів - так і відбувається !! А тут 2 дня !!! Я вибрав зручний для нас відділення «Нової Пошти» і нам вислали нашу машинку назад!)

Все працює донині!

Хороший і якісний сервіс - ІСНУЄ !!!