Понеділок 9:00 - 16:00 Вівторок 9:00 - 17:00 Середа 9:00 - 17:00 Четвер 9:00 - 17:00 П'ятниця 9:00 - 17:00 Субота 9:00 - 17:00 Неділя 9:00 - 15:00

Навіщо потрібен коверлок і що це таке?

Для того щоб забезпечити роботу ательє, що займається пошиттям і ремонтом одягу, потрібно придбати все необхідне обладнання. У тому числі і коверлок. У цій статті ми розберемо цей пристрій, і його основні функції. Прочитавши цей матеріал, ви дізнаєтеся всю необхідну інформацію щодо цього обладнання.

Навіщо потрібен коверлок?

Коверлок здатний здійснювати оверлочний і Розпошивальні шов. Його відмінність від оверлока пов'язано з наявністю двох петлітелей. Вони необхідні для подачі нитки на робочу машину з бобіни. Це дозволяє уникнути постійного здійснення такої операції, як намотування нитки на шпульку.

Найбільш яскравим прикладом роботи Коверлоки є бокові шви на джинсах і іншому одязі, які є дрібною кіскою. Такі шви мають масу переваг. Вони відмінно підходять для пошиття одягу з еластичних видів тканин або трикотажу. Ці шви також хороші тим, що їм властиво непогано розтягуватися. Це дозволяє виробам не наражатися на деформації на вішалках в магазинах.

Коверлок здатний виконувати не тільки прямий шок. Його можливості досить широкі. Устаткування здатне віддавати такі види швів:

  • плоскі;
  • Обметочніе;
  • сточуємо двониткові;
  • укріплювальні.

Будь-який з цих швів можна зробити міцним і якісним, якщо у вас є коверлок. Це дозволить вам вивести ремонт і виробництво одягу на новий рівень. Тому дуже важливо мати все необхідною кількістю устаткування.

При покупці цієї техніки врахуйте, що є різні моделі Коверлоки. У деяких допускається функція регулювання ширини стібка. Вона буде корисною при роботі з нестандартними видами тканин. Вони можуть бути сипучими і тонкими.

Чим ще може володіти коверлок?

Деякі моделі обладнання можуть мати вбудований диференціал. З його допомогою реалізація ефекту хвилястого краю буде можливою. Це дозволить істотно просунутися в справі пошиття одягу. З використанням ефекту хвилястого краю можна створювати незвичайний і сучасний дизайн речей.

Якщо у вас є власне ательє або майстерня по ремонту одягу, вам обов'язково незворотній коверлок. З його допомогою ви зможете істотно збільшити якість вашої роботи. А отже, і залучити нових клієнтів. Використання цього обладнання допоможе істотно зміцнити ваш бізнес. Головне, підбирати тільки якісну і надійну техніку.