Понеділок 9:00 - 16:00 Вівторок 9:00 - 17:00 Середа 9:00 - 17:00 Четвер 9:00 - 17:00 П'ятниця 9:00 - 17:00 Субота 9:00 - 17:00 Неділя 9:00 - 15:00

Яка найтепліша тканину для одягу

Статистика свідчить про те, що улюбленим сезоном року у переважної більшості сучасних громадян є літо. Через це взимку вони намагаються підбирати для себе одяг з максимально теплих і якісних матеріалів. В даному випадку все ж краще прислухатися до порад досвідчених фахівців, а також найбільш авторитетних виробників зимових речей.

Оптимальний сезон для вовни

Саме представлений матеріал найкраще відповідає загальноприйнятим вимогам, які виставляються до зимовому одязі. Проте, потенційним споживачам необхідно перед здійсненням покупки цікавитися різноманітними питаннями. В першу чергу це стосується кількості цього матеріалу в процентному співвідношенні, яке використовувалося на етапі виробництва. Представлена інформація в обов'язковому порядку повинна бути вказана на етикетці.

Основні характеристики

Для початку слід розуміти, що шерсть є популярну тканину, що характеризується тваринам походженням. Цей матеріал виготовляється з волокон вовни різноманітних тварин. Протягом багатьох років люди високо цінували унікальні властивості, якими славиться шерсть. Сучасні виробники враховують відповідний факт, через що активно використовують цей матеріал для пошиття зимового одягу.

Види вовни:

  • полугрубая;
  • полутонкая;
  • тонка;
  • груба.

Насправді властивості представленого матеріалу безпосередньо залежать від того, з волокон якої тварини вони були отримані. Як приклад можна привести верблюжа шерсть. Її вартість є досить високою через максимальної легкості, м'якості, а також досить тривалого терміну експлуатації. Найбільш теплі і популярні в усьому світі светри в той же час виготовляються з козячої вовни.